Danish DA English EN

Fri fragt på ordrer over 399 kr. til GLS Pakkeshop l World wide shipping with DHL Express 140 DKK/17 EUR

IMG_3400

3 Color Cashmere Cowl strikket med Sysleriget Sock

3 Color Cashmere Cowl strikket med Håndfarvet Garn fra Sysleriget.dk

 

3 Color Cashmere Cowl strikket med Håndfarvet Garn fra Sysleriget.dk
Jeg er gået halsrørsamok lige for tiden. Med 27 grader udenfor i dag, kan man vist roligt påstå den er den forkerte årstid til halsrør. Men så er jeg i det mindste forberedt på vinteren når den engang kommer om et halvt års tid.

Denne gang har jeg strikket 3 Color Cashmere Cowl fra Joji Locatelli. Et dejligt halsrør med forskellige teknikker, så man når aldrig at blive træt af mønsteret, og samtidig er det så forholdvis nemt, at det er god tv-strik.

Jeg ændrede en smule på maskeantallet – jeg undlod 16 masker (en enkelt mønsterrapport) da jeg strikkede på pind 3,5 i stedet for pind 3 som der står i opskriften. På den måde fik jeg røret til at blive nogenlunde samme størrelsen som der står i opskriften. Et halsrør skal efter min mening sidde forholdsvis tæt. Især når det skal bruges i de kolde vintermåneder.

Halsrøret endte med at måle 57 x 29 cm og har en perfekt størrelse til min hals.

Jeg har brugt 3 fed Sysleriget Sock, og har næsten ingen rester i overskud. Så har du tre fed garn er du rigtig godt på vej til at strikke dette fine halsrør.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.