Året der gik - i strik

cropped-logo.jpg I slutningen af 2016 er det sjovt at se tilbage på året der gik. Hele 2016 har jeg samlet de banderoler jeg har brugt til alle de ting jeg har strikket i løbet af året, og det er når jeg samler til bunke ikke så lidt. Her er en liste over alle de ting jeg har strikket. Rundt regnet omkring 30(!!) ting er gledet over strikkepindene her i 2016. En del af tingene havde jeg glemt jeg havde strikket, så derfor var Instagram og Ravelry en super hjælp til at få hukommelsen på gled.   LISTEN i kronologisk rækkefølge - med links til Ravelry og Instagram: Påfugle Genser Elin trøje Briocheallicious Briochevron Blanket Strikket Vinkelsjal Strikkede karklude 1/2 Swallow Cardigan 1/2 Vertices Unite Babyromper Miara sjal fra Mairlynd Gris de lin halsrør Cashmere Cowl Ashburn Shawl fra Mairlynd Yndig bluse fra Tusindfryd Dip Dye Sweater Flere strikkede karklude 2 par grydelapper Red Barnet Sjal Dip Dye Hue Dip Dye Jakke 1/2 Mellow Jakke Vicki Hårbånd Tre-på-stribe cardigan Bendy Arrow Sjal Building Blocks Sjal #StrikTil Søren sweater Dip Dye Sokker (2 par) Dip Dye Hue Nederdel fra Purl Alpaca Sjæl Cardigan Find Your Fade Shawl Ingen Dikkedarer Sweater Favoritterne i 2016 Favoritterne i år har været mit store Briochevron Blanket jeg brugte 5 uger på at strikke. Et fuldstændig vanvittigt projekt, hvor der gik sport i den. Jeg ville være den første der blev færdig med det, udover Westknits. Og det lykkes :) Med en overbelastet skulder til følge. Der gik cirka 4 kilometer garn til det projekt. Vi elsker tæppet herhjemme og bruger det ofte. [embed]https://www.instagram.com/p/BDaPpNYl7D4/[/embed] En anden favorit er min Dip Dye Sweater. Dip Dye Sweateren er ikke kun min favorit, men også jeres. Det er det absolut mest googlede blogindlæg jeg har skrevet i 2016. Dip Dye Sweateren bruger jeg ofte og nyder den. Jeg strikkede den i Syslerigets Merino Singles og for pokker hvor blev den lækker. [embed]https://www.instagram.com/p/BIDL2TQBesA[/embed]   Unfinished business Der er et par steder hvor der kun er strikket halve ting. De ting skal afsluttes i starten af 2017 - eller pilles op. Det holder ikke med projekter der rækker ind over et årsskifte - især ikke når de er startet i starten af 2016. Derfor skal Swallow Cardiganen og Mellow Jakken strikkes færdig så hurtigt som muligt. Vertices Unite bliver i stedet med al sandsynlighed pillet op i stedet. Farvevalget har irriteret mig længe, og det er nok grunden til at det ikke er blevet færdigt endnu. Planerne for 2017? Uuuuh dem er der mange af. Planen er at strikke endnu mere tøj - bluser og cardigans jeg kan bruge i arbejdsøjemed. Selvfølgelig skal hængepartierne også strikkes færdigt, og så glæder jeg mig til at blive inspireret af verden omkring og af dem jeg følger på Instagram og Ravelry. Jeg håber I har nydt at læse om året der gik, og jeg glæder mig til et spændende 2017.