Februarstatus - 'Strik mere - køb mindre'

Så er det vidst på sin plads med en status på mit garnforbrug for februar måned. Jeg fik slet ikke strikket så meget som håbet, men det skyldes massiv travlhed i mit farvekøkken - og det er jo slet ikke en skidt ting. Jeg fik to ting færdige i februar. En Egosweater til mig selv, opskriften er fra Yarnfreak, og en Haralds Sweater til Karoline, opskriften er fra PetiteKnit. Begge bluser er strikket i mit nye Merino DK garn som er vanvittig lækkert og blødt. Det halter stadig med at få Selmas Sovedragt færdig til vuggestuen til Karoline. Det er lidt som om benene og ærmerne på dragten er fuldstændig uoverskuelige at strikke, så jeg tror det er heldigt nok at den er så stor i størrelsen at den også kan bruges til næste vinter. Engang imellem er det vist meget godt at være forudseende og strikke stort. :o) Jeg fik købt 6 nøgler GULT Silk Mohair i februar måned. De skal bruges til en Sunday Cardigan (også fra PetiteKnit). Jeg var nødt til at købe supplerende Silk Mohair for at kunne bruge det gule KOS fra Sandnes, jeg købte som et lidt forhastet køb for nogle måneder siden. Ærlig talt - så ejer jeg ikke noget gult beklædning, og den lysegule farve jeg fik købt var slet ikke optimal. Så noget lidt varmere gult måtte der til, for at supplere til min Sunday Cardigan. Den er allerede færdig, men er først afsluttet i marts, så den hører du mere om i næste måneds indlæg. Købt garn 150 silk mohair --> 1.320 meter Strikket garn Egosweater 431 gram Sysleriget Merino DK --> 863 meter Haralds Sweater 160 gram Sysleriget Merino DK  --> 320 meter Solgt garn 0 meter Samlet set: Købt         + 1.320 meter Strikket:    –  1.183 meter Solgt:                  0 meter I alt              + 137 meter I alt gav det et lille plus i denne måned, men taget i betragtning at jeg ikke har haft særlig meget tid til at strikke, er det ok. Den kommende måned byder forhåbentlig på færdiggørelse af Selmas Sovedragt, Sunday Cardigan og min Cashmerebluse fra Charlotte Tøndering.