Hvad er Syslerigets Garnklub?

Det er nok det spørgsmål, jeg får alleroftest i mine indbakker på Facebook og på Instagram. Jeg tænker det derfor er på tide at få sat lidt flere ord på, hvad Syslerigets Garnklub er, og hvordan den fungerer.

Syslerigets Garnklub Februar 2021

Syslerigets Garnklub er min månedlige medlemsklub til dig, der vil forkæle dig selv med et eller flere fed unikt og eksklusivt håndfarvet garn hver måned. I Garnklubben er konceptet, at du tilmelder dig, og at jeg efterfølgende farver garnet specifikt til det antal medlemmer som har tilmeldt sig den pågældende måned.

Der er altså tale om eksklusiv farve som bliver farvet én gang. Der vil ikke efterfølgende blive mulighed for at købe mere af farven. Farvesammensætningerne ikke bliver skrevet ned eller gemt andre steder.

Så er du modig, vild med overraskelser, og kan du ikke få nok af unikt håndfarvet garn, så er Syslerigets Garnklub det helt rigtige for dig.


Det praktiske
Garnklubben åbner for tilmelding hver den 1. i måneden (modtagere af nyhedsbrevet får et lille forspring). Derefter er tilmeldingen åben frem til den 7. i hver måned, medmindre der bliver udsolgt forinden. Du finder Garnklubben i sin egen kategori i webshoppen. Ønsker du flere fed af månedens Garnklub tilsendt, bestiller du det antal fed, du ønsker.

Mellem den 7. og 20. forbereder jeg garnet, farver, skyller og tørrer garnet, inden jeg gør det klar til afsendelse den 20. i hver måned. Fra du modtager garnet, er der 'fri leg' på sociale medier. Der er fra du modtager garnet ingen 'regler' i forhold til, om du må vise garnet eller ej. Jeg offentliggør billeder af månedens garnklub inden måneden er omme på Facebook, Instagram og i nyhedsbrevet.

Du kan vælge mellem følgende kvaliteter:
- Merino Singles
- Sock
- Silk Mohair

1 eller 3 måneders medlemsskab i Syslerigets Garnklub
Du køber et medlemsskab i Garnklubben for en måned af gangen. Derudover åbner jeg 4 gange om året - I Marts(Forår), Juni(Sommer), September(Efterår) og December(Vinter) - op for at tilmelde sig Garnklubben for 3 måneder af gangen. 

Jeg håber, du har lyst til at være med i Syslerigets Garnklub og vores hyggelige fællesskab :)