Ingen Dikkedarer Sweater

Jeg har i lang tid ledt efter en varm , men også pæn sweater til hverdagsbrug til et par sorte bukser eller jeans. Simpel og uden de store dikkedarer. Jeg stødte på Instagram på Ingen Dikkedarer Sweater fra PetiteKnit. Mette som står bag PetiteKnit designer strikkeopskrifter, og primært til børn og små størrelser. Men heldigvis er der også en enkelt opskrift til voksne - nemlig Ingen Dikkedarer Sweater. Ingen Dikkedarer Sweater Jeg ville ud af min comfortzone rent farvemæssigt, så derfor valgte jeg at strikke sweateren i Speckles 17 som en lækker pink/brun indfarvning. Som følgetråd valgte jeg at strikke Tilia fra Filcolana med som følgetråd. Sysleriget Socj Speckles 17 Opskriften er skrevet nemt og forståeligt. Sweateren strikkes oppe fra og ned, så det betyder at man kan prøve sweateren på undervejs i processen. Mega smart, hvis man er bygget anderledes i forhold til opskriften - og det skulle senere vise sig at blive nødvendigt. Den strikkes med to tråde - i mit tilfælde én tråd Sysleriget Sock og en tråd Tilia fra Filcolana. Som nævnt tidligere, starter man i med at strikke halsen og vendepinde for at lave en pæn hals. Det virker rigtig fint. En ting man lige skal holde tungen lige i munden med, er raglanudtagningerne. Før raglanmasken, skal udtagningen nemlig foretages drejet for at få udtagningerne til at ligge pænt. I forhold til de mål der er skrevet i opskriften, er min overkrop åbenbart lidt længere. Så jeg var nødt til at strikke 4 cm yderligere inden jeg afsluttede med ribkanten forneden. Det var jeg nødt til, for ikke at få en lidt for kort mavebluse - som sidst var på mode i 90'erne. Havde man strikket nedefra og op, havde det været svært at forlænge trøjen yderligere. Sweateren er generelt rigtig hurtigt strikket, og da den er strikket på rundpind er det genial tv-strik. Man skal blot lige være opmærksom på at få begge tråde med i hver maske. Her ses det færdige resultat: Ingen Dikkedarer SweaterIngen Dikkedarer Sweater er en smule oversize - på den fede måde. Jeg har allerede brugt min mange gange, og allerede nu ved jeg at jeg skal strikke flere sweatre i andre farver. Måske til gaver, men stensikkert også til mig selv :) Mit forbrug til en størrelse small 250 gram Sysleriget Sock Speckles 17 125 gram Tilia Naturhvid fra Garnskuret Pind 3 og 4 - Mine elskede Knit Pro'er blev selvfølgelig taget i brug.