'Strik mere - køb mindre'

[embed]https://www.instagram.com/p/Br9wWOKH_nF/[/embed]   I dag skal det handle om 'Strik mere - køb mindre'. Kagen til nytårsaften er i ovnen, og kransekagen er der også snart styr på. Så mens jeg venter på minuturet ringer, fandt jeg blogfunktionen på hjemmesiden. Den har været noget overset i 2018, men jeg har brugt tiden på at farve garn i stedet for at skrive blogindlæg. 2018 har i øvrigt været et fuldstændig forrygende år hos mig. I har virkelig været glade for garn, masser af garn. Lige pt. er min nye farvekælder ikke oppe at køre endnu, men jeg håber snart der kommer gang i gryderne igen. Jeg har nemlig masser af idéer til nye farver. Overskriften på indlægget er min hensigtserklæring for 2019. En hensigtserklæring fordi at jeg allerede nu ved at jeg ikke kan overholde et nytårsforsæt. Så det er lidt mindre forpligtende, men alligevel vil jeg gøre mit ypperste for at overholde det - selvom det bliver svært. Mit garnlager BUGNER nemlig! Jeg har ALT for meget garn. Det har vores netop overståede flytning bevist. Selvom jeg solgte en del ud inden flytningen, så er der stadig alt alt alt for meget garn i mine kasser. Min garnbeholdning vil jeg derfor gerne have reduceret i 2019. En faktor i forhold til at mit lager har den størrelse skyldes, at jeg er alt for god til at købe garn fordi det er pænt. Ofte har jeg ikke et formål med garnet, men køber det fordi jeg ikke kan lade være. Det er jo faktisk lidt dumt, for tit så ligger garnet bare i kasser uden at blive brugt.
Derfor...
Har jeg i 2019 et mål om at bruge mere garn end jeg køber. Så mit lager er mindre den 31. december 2019 end det er 1. januar 2019. For at holde styr på min garnforbrug/garnindkøb vil jeg i 2019 lave et månedligt indlæg hvor jeg opsummerer den foregående måneds forbrug/indkøb. Det håber jeg samlet set vil give et minus i garnbeholdningen når vi når årets udgang næste år. Jeg kommer også til at bruge min Ravelry konto noget mere stringent end jeg har gjort i 2018 - igen for at holde styr på hvor meget garn jeg får brugt. Jeg er i øvrigt tyvstartet en lille smule. Jeg er startet på Plumpy Shawl som kommer til at tælle med i garnforbruget for 2019. Vil du være med på udfordringen og reducere i dit garnlager med 'Strik mere - køb mindre'? Januar 2019