Verdens bedste kanelsnegle

Verdens bedste kanelsnegle Skal du kun have én opskrift på kanelsnegle i din opskriftssamling, så er det denne - Verdens bedste kanelsnegle. Bløde, lækre og absolut ikke kaloriefattige - men verdens bedste efter min mening. Dejen er nærmest som wienerbrød, og fyldet er rigeligt. En portion giver ca. 24 snegle, så der er rigeligt til både eftermiddagskaffen søndag og fryseren.   Dej: 3 dl mælk 250 gram smør 50 gram gær 50 gram sukker 600 gram mel + lidt ekstra til æltning 1 teske salt 1 æg til pensling Fyld: 250 gram blødt smør 3 teskeer kanel 6 spiseskeer sukker Hævetid 30 minutter + 20 minutter Bagetid 15-20 minutter ved 200 grader How to: Smelt smøret i en gryde ved svag varme, når smøret er smeltet hældes mælken over. Gær og sukker kommes i en skål og gæren røres ud. Salt kommes ved, og den lune smør/mælkeblanding kommes i skålen. Herefter tilsættes mel. Dejen skal være blød og smidig og slippe bordet uden at blive tør. Dejen hæver et lunt sted ca. 30 minutter. Fyldet blandes sammen - nemmest med en håndmikser. Rul dejen ud - ca. 40 x 60 cm. Fyldet smøres herefter på i et tyndt lag. Rulles stramt sammen og skæres i skiver ca. 2,5 cm pr. skive. Sneglene lægges på to bageplader og trykkes let flade. Fold det yderste af sneglen ned under sneglen for at undgå al fyldet flyder ud under bagningen. Syslerigets Verdnes bedste kanelsnegle Efterhæver i ca. 20 minutter. Pensles med æg og kommes i ovnen. 15 - 20 minutter ved 200 grader. Afkøles på rist, og er klar til servering. Kanelsneglene er super nemme at lave, og G E N I A L E i fryseren til når der kommer gæster søndag eftermiddag, eller man blot har en sød tand i hverdagen. De lunes nemlig nemt i ovnen. Kort sagt verdens bedste kanelsnegle.