Westknits Mystery Knit Along 2017 - Clue 2

SPOILER ALERT: Allerførst en advarsel om, at du ikke skal læse indlægget hvis ikke du ønsker at se hvordan anden del af Westknits Mystery Knit Along 2017 ser ud. Så blev det torsdag, og jeg sidder spændt som en flitsbue og glæder mig til et nyt clue i Stephen Wests Mystery Knit Along i morgen fredag. Denne uges clue kom ret sent i fredags. Jeg kan love dig, at jeg var utålmodig det meste af dagen. På Ravelry gik der snak om at Westknits befandt sig på den amerikanske vestkyst, så der derfor ville gå lidt tid inden Clue 2 blev frigivet. Clue 2 blev endelig frigivet omkring kl. 18.15 - Jow jow... Jeg dobbelttjekkede min indbakke hele dagen... Men da jeg fredag aften skulle til koncert med min brors band Mynsterland på Atlas, kunne jeg først gå igang med Clue 2 lørdag over frokost. Tjek i øvrigt Mynsterland ud hvis du er til folkemusik. De har virkelig gang i noget rigtig fedt! Westknits Mystery Knit Along 2017 - Clue 2 Clue 2 starter med en frygtelig masse masker der skulle tages op på den lange side af Clue 1. Derefter skulle der strikkes både vendestrik og ikke mindst vævestrik i Clue 2. Til vævestrikken brugte man kun de tre Main Colors. Det var om at holde tungen lige i munden for at holde styr på vævestrikken. Jeg skal indrømme at jeg flere gange var nødt til at pille op fordi jeg havde fået startet forkert i mønsteret. Men til sidst nåede jeg i mål, og tjek lige det fine resultat nedenfor. Farveeffekten er jeg vanvittig godt tilfreds med.  De tre grå nuancer spiller rigtig godt sammen, og giver et rigtig fint spil på sjalet - eller hvad det ender med at blive. De sidste to pinde skulle strikkes med en af "Pop"-farverne. Jeg valgte den rustrøde, og de to pinde skulle strikkes på samme måde som "Pop"-farverne i Clue 1. Jeg er fortsat virkelig spændt på næste uges clue, og har gjort mange tanker for hvordan det måske kan se ud. Fortsætter vi med samme vendepinde/vævestrik blot modsat? Eller skal vi strikke noget helt andet? Indtil videre virker opbygningen af opskriften på samme måde som Exploration Station(MKAL fra 2014). Men der er kun én der ved det, og det er Mr. Westknits himself :-) Husk at jeg næste torsdag afslører Clue 3 og hvordan det ser ud. Vil du læse mere om første uges clue på Westknits Mystery Knit Along 2017, kan du læse første del af føljetonen her.