Westknits Mystery Knit Along 2017 - Clue 3

SPOILER ALERT: Allerførst en advarsel om, at du ikke skal læse indlægget hvis ikke du ønsker at se hvordan tredje del af Westknits Mystery Knit Along 2017 ser ud. Det har været en hård uge - forstået på den måde at det har været et clue der har trukket en tand eller to ud. Men hold nu fast hvor er clue 3 blevet pænt, og nej hvor jeg glæder mig til at se det sidste clue i morgen. Som i sidste uge, kom ugens clue ganske sent fredag aften. Jeg kom derfor først i gang med at strikke ugens clue i løbet af lørdagen. Ugens clue er delt op i to sektioner. Først sektion var ganske hurtig at strikke. Der skulle strikkes 32 små trekanter med vendepinde i MC3. Det var vildt skægt, og giver sjalet en rigtig fin afveksling. Mine trekanter ser således ud: Westknits Mystery Knit Along 2017 - Clue 3 Anden sektion af ugens clue er til gengæld en hel anden snak! Allerførst skulle der strikkes to pinde med 3-dobbelt omslag mellem trekanterne. Der skulle nemlig efterfølgende strikkes 13 masker på de 3-dobbelte omslag. Det ender alt sammen ud i - hold nu fast - 822 masker på rundpinden! Bum! For at holde styr på de mange masker skulle jeg finde 62 maskemarkører frem. Heldigvis er mit lager af maskemarkører omfangsrigt, så det var ikke et problem. De skulle vise sig ganske nyttige når man for alvor kom i gang med de kommende pinde. Westknits Mystery Knit Along 2017 - Clue 3 I den anden del af clue 3 får man valgmuligheden mellem at strikke en del i Brioche(2-farvet patent) eller rent retstrik. Jeg valgte Brioche-muligheden, for jeg ELSKER Brioche. Det tager noget tid, og det er med at holde tungen lige i munden, men jeg kan simpelthen ikke lade være. 822 masker på pinden tager dog tid at strikke, især når hver pind skal strikkes to gange. Anden sektion blev strikket med MC1 og MC3. Jeg er glad for jeg valgte at strikke med Sysleriget Sock der løber lidt længere end det foreslåede garn, da jeg ellers var løbet tør for garn noget før end sidste gentagelse af patentstrikken. Jeg kan på Ravelry og Facebook læse at mange har haft problemer med at få pæne overgange mellem retstrikken og patentdelen. Mit tip må være at stramme garnet godt når man strikker sin patentindtagning. Således ser mit færdige clue 3 ud: Westknits Mystery Knit Along 2017                 Jeg er overordnet set vildt imponeret over Westknits kreativitet, og jeg glæder mig til at se hvad han har fundet på den sidste uge. Han har allerede teaset for at vi skal bruge vores fem pop-farver. Mon ikke det bliver en eller anden farverig bort som en vild afslutning på fire vilde uger af Westknits Mystery Knit Along 2017? Jeg glæder mig i hvert fald :-)   Læs også de to forrige ugers blogindlæg omkring Westknits Mystery Knit Along 2017 her: Uge 1 Uge 2