Året der gik - i strik

cropped-logo.jpg
I slutningen af 2016 er det sjovt at se tilbage på året der gik. Hele 2016 har jeg samlet de banderoler jeg har brugt til alle de ting jeg har strikket i løbet af året, og det er når jeg samler til bunke ikke så lidt. Her er en liste over alle de ting jeg har strikket. Rundt regnet omkring 30(!!) ting er gledet over strikkepindene her i 2016. En del af tingene havde jeg glemt jeg havde strikket, så derfor var Instagram og Ravelry en super hjælp til at få hukommelsen på gled.
 
LISTEN i kronologisk rækkefølge - med links til Ravelry og Instagram:
Påfugle Genser
Elin trøje
Briocheallicious
Briochevron Blanket
Strikket Vinkelsjal
Strikkede karklude
1/2 Swallow Cardigan
1/2 Vertices Unite
Babyromper
Miara sjal fra Mairlynd
Gris de lin halsrør
Cashmere Cowl
Ashburn Shawl fra Mairlynd
Yndig bluse fra Tusindfryd
Dip Dye Sweater
Flere strikkede karklude
2 par grydelapper
Red Barnet Sjal
Dip Dye Hue
Dip Dye Jakke
1/2 Mellow Jakke
Vicki Hårbånd
Tre-på-stribe cardigan
Bendy Arrow Sjal
Building Blocks Sjal
#StrikTil Søren sweater
Dip Dye Sokker (2 par)
Dip Dye Hue
Nederdel fra Purl Alpaca
Sjæl Cardigan
Find Your Fade Shawl
Ingen Dikkedarer Sweater
Favoritterne i 2016
Favoritterne i år har været mit store Briochevron Blanket jeg brugte 5 uger på at strikke. Et fuldstændig vanvittigt projekt, hvor der gik sport i den. Jeg ville være den første der blev færdig med det, udover Westknits. Og det lykkes :) Med en overbelastet skulder til følge. Der gik cirka 4 kilometer garn til det projekt. Vi elsker tæppet herhjemme og bruger det ofte.
[embed]https://www.instagram.com/p/BDaPpNYl7D4/[/embed]
En anden favorit er min Dip Dye Sweater. Dip Dye Sweateren er ikke kun min favorit, men også jeres. Det er det absolut mest googlede blogindlæg jeg har skrevet i 2016. Dip Dye Sweateren bruger jeg ofte og nyder den. Jeg strikkede den i Syslerigets Merino Singles og for pokker hvor blev den lækker.
[embed]https://www.instagram.com/p/BIDL2TQBesA[/embed]
 
Unfinished business
Der er et par steder hvor der kun er strikket halve ting. De ting skal afsluttes i starten af 2017 - eller pilles op. Det holder ikke med projekter der rækker ind over et årsskifte - især ikke når de er startet i starten af 2016.
Derfor skal Swallow Cardiganen og Mellow Jakken strikkes færdig så hurtigt som muligt. Vertices Unite bliver i stedet med al sandsynlighed pillet op i stedet. Farvevalget har irriteret mig længe, og det er nok grunden til at det ikke er blevet færdigt endnu.
Planerne for 2017?
Uuuuh dem er der mange af. Planen er at strikke endnu mere tøj - bluser og cardigans jeg kan bruge i arbejdsøjemed. Selvfølgelig skal hængepartierne også strikkes færdigt, og så glæder jeg mig til at blive inspireret af verden omkring og af dem jeg følger på Instagram og Ravelry.
Jeg håber I har nydt at læse om året der gik, og jeg glæder mig til et spændende 2017.