Gris de lin og et fed Sysleriget Sock

Gris de lin og et fed Sysleriget SockGris de lin og et fed Sysleriget Sock
Vi har alle sammen gennem tiden fundet et enkelt nøgle/fed strømpegarn liggende i vores garnlagre. Jeg har i hvert fald indtil flere "ensomme" fed liggende. Jeg lavede derfor en søgning på Ravelry for at se om ikke det var muligt at finde nogle små nemme projekter at gå til. Jeg fandt denne fine - og ikke mindst - gratis opskrift. 'Gris de lin' er et nemt og hurtigt halsrør strikket af et enkelt fed Sysleriget Sock. Jeg strikkede det i farven Navyblå - som er en af min ubetingede yndlingsfarver.
Opskriften
Opskriften er nem at gå til, og det fine mønster i opskriften er nemt beskrevet med både diagram og i skrift. Det tog mig en 4-5 timer at strikke, så det er et dejligt og nemt projekt at gå i gang med.
Jeg brugte 48 gram til halsrøret, og nu glæder jeg mig næsten til det bliver vinter så det for alvor kan komme i brug.
Linket til opskriften finder du lige her.
Gris de lin og et fed Sysleriget Sock