Lidt om UFO'er og WIP'ere...

... ellere rettere: Uafsluttede projekter. Ja, kært barn har som bekendt mange navne, og lige for tiden har jeg en del arbejder liggende som jeg af uvisse årsager ikke er blevet færdig med at strikke eller montere.
Uafsluttede projekter
Pt. kan jeg tælle:
  • Et par Dip Dye Sokker (Der mangler en sok)
  • En sweater til min kæreste (Næsten færdig med bullen - mangler ærmer og bærestykke)
  • Mellow Cardigan (Mangler et ærme)
  • Kjole (Mangler 1/4 forstykke og to ærmer)
  • Vertices Unite (Sektion 1 og 2 er strikket)
  • Swallow Cardigan (Mangler ærmer og bærestykke)
  • Miara Sjal (Snart færdigt)
Flere af disse projekter har været over et år undervejs. Eksempelvis skulle Vertices Unite være givet i fødselsdagsgave - det blev det tydeligvis ikke.
Jeg elsker at starte nyt projekter op, men det der med lige at få dem afsluttet, er ikke min stærkeste side. Det er typisk mig - og jeg skal blive meget bedre til at få afsluttet ting i stedet for blot at starte nyt op.
Planen!
Jeg er nødt til at lægge en plan for hvordan alle disse syv projekter bliver afsluttet hurtigst muligt. Der skal være en gulerod! Det skal være fedt at få afsluttet alle disse projekter for både samvittighed og plads i strikkekurven som i allerhøjeste grad er fyldt for tiden.
Jeg må derfor først slå masker op til et nyt projekt når alle disse syv projekter er afsluttet. Sokkerne er nemme, det samme er sweateren. Miara sjalet bliver til gengæld en hård nød. Der er kun de allerlængste pinde tilbage, og de er så kedelige... Samtidig ved jeg at jeg ikke kommer til at bruge det.
Jeg har masser af ting i pipeline. Jeg skal have strikket Askews Me Shawl, en nederdel og en lang cardigan. Så der er masser af lækkert at gå i gang med lige så snart nogle af alle disse projekter er afsluttet.
Planen er at halvdelen af projekterne skal være afsluttet inden jul. Det burde være muligt.
Hvordan har du det med at have gang i flere projekter ad gangen?
 
Nå ja... Så har jeg ikke engang vist Jer den bunke med ting der er færdige men som blot endnu ikke er hæftet endnu...