Westknits Mystery Knit Along 2017 - Clue 1

SPOILER ALERT:
Allerførst en advarsel om, at du ikke skal læse indlægget hvis ikke du ønsker at se hvordan første del af Westknits Mystery Knit Along 2017 ser ud.
Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er fan af Stephen West - eller bedre kendt som Westknits på de sociale medier. Stephen er amerikansk strikdesigner og tidligere moderne danser. Hans stil betegnes som meget farverig med masser af lækre teknikker og MASSER af farver.
Westknits Mystery Knit Along 2017
Hvert i år oktober måned starter afholder Westknits en MKAL(Mystery Knit ALong). Det betyder at man hver fredag i fire uger får tilsendt en del af en opskrift. Man ved ikke hvad eller hvordan det endelige projekt ender med at se ud. Det får man først at se når den sidste maske er strikket efter fire uger.
Opskriften købes på på Ravelry i Westknits butik og koster ca. 60 kroner. Det er også på Ravelry du hver uge får den opdaterede opskrift.
Hele verden strikker det samme, men ikke to projekter bliver ens, da garnvalget er 100% op til en selv. Da der ikke er to strikkere i verden med samme smag, så kommer der lige så mange unikke projekter ud af MKAL'en som der er strikkere der deltager. Lige pt. er der 1.559 andre strikkere der er er i gang på Ravelry, så der er masser af inspiration at hente ude i cyberspace.
Til årets MKAL skal man bruge tre hovedfarver og fem såkaldte "pops". Man bestemmer selv garntypen, og i år har jeg valgt at strikke med Sysleriget Sock Jeg har valgt følgende hovedfarver og pops:
Platinium - Sølvgrå - Beton
Stålblå - Surt Æble - Rustrød - Mint - Syren
Syslerigets MKAL Farver
Første clue i dette års Westknits Mystery Knit Along 2017 er rimelig omfattende. Der skal indtil videre kun strikkes med retmasker og vendestrik. Der skal strikkes 40 wedges(kiler) hvor der mellem hver kile er to pinde "pops". Vendestrikken betyder at man efter nogle kiler kan se at der kommer en stor halvbue frem. I opskriften er der beskrevet hvordan ens hovedfarver skal gradueres efter en specifik instruks fra Westknits.
Clue 1 er stort set færdig - der mangler 10 kiler og en masse ender der skal hæftes:
Syslerigets MKAL Clue 1
Indtil videre er jeg helt vildt begejstret for opskriften og for hvad jeg ser rundt omkring på Instagram og Ravelry. Jeg er glad for jeg har valgt nogle forholdsvis neutrale farver, jeg tror det kommer til at give en ro i det færdige projekt når jeg bliver færdig. Jeg har store store forventninger til de kommende tre uger og glæder mig til at komme i gang med næste clue.
Læs med de næste tre torsdage hvor du både kan se ugens clue, og ikke mindst min mening om den foregående uges clue.