Danish DA English EN

Fri fragt på ordrer over 399 kr. til GLS Pakkeshop l World wide shipping with DHL Express 140 DKK/17 EUR

web_banner_october_MKAL_2021__copy_2500x

Gris de lin og et fed Sysleriget Sock

Gris de lin og et fed Sysleriget SockGris de lin og et fed Sysleriget Sock
Vi har alle sammen gennem tiden fundet et enkelt nøgle/fed strømpegarn liggende i vores garnlagre. Jeg har i hvert fald indtil flere “ensomme” fed liggende. Jeg lavede derfor en søgning på Ravelry for at se om ikke det var muligt at finde nogle små nemme projekter at gå til. Jeg fandt denne fine – og ikke mindst – gratis opskrift. ‘Gris de lin’ er et nemt og hurtigt halsrør strikket af et enkelt fed Sysleriget Sock. Jeg strikkede det i farven Navyblå – som er en af min ubetingede yndlingsfarver.

Opskriften
Opskriften er nem at gå til, og det fine mønster i opskriften er nemt beskrevet med både diagram og i skrift. Det tog mig en 4-5 timer at strikke, så det er et dejligt og nemt projekt at gå i gang med.

Jeg brugte 48 gram til halsrøret, og nu glæder jeg mig næsten til det bliver vinter så det for alvor kan komme i brug.

Linket til opskriften finder du lige her.

Gris de lin og et fed Sysleriget Sock

2 kommentarer til “Gris de lin og et fed Sysleriget Sock”

  1. Hej Inge,
   Tak for din besked.

   Jeg har allerede fået tilstrækkeligt med teststrikkere. Så i denne omgang jeg har desværre ikke brug for flere.

   Rigtig god dag.

   Mvh
   Malene

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.