Januarstatus – Strik mere – køb mindre

Ganske forsinket kommer her statussen for mit garnforbrug i januar måned. Jeg har været god!! Jeg har godt nok kun færdiggjort tre projekter, men to af projekterne indeholdt en del meter garn.

Jeg er spændt på om jeg kan bevare mit meget begrænsede garnindkøb som jeg startede godt ud med i januar. Faktisk skulle jeg helt frem til den 31. januar før jeg faldt i hos Tøndering Strik. Jeg strikkede i sommers en virkelig lækker bluse i 100% cashmere. Den er jeg nødt til at have i hvert fald én mere af.

Den kommer på pindene så snart jeg er færdig med Selmas Sovedragt som jeg er igang med at strikke pt. Den SKAL være færdig i denne uge, så Karoline kan få den med i vuggestuen.

Samlet for januar måned kommer jeg igennem måneden med et solidt reduceret lager. Ca. 5.000 meter er lageret reduceret med. Det synes jeg er en rigtig god start på strikkeåret 2019. Hvordan er det gået for dig?

 

Købt garn:

250 gram Nuvola 100% Cashmere –> 1.150 meter

Strikket garn:
Plumpy Shawl
450 gram Hedgehog AlpacaDK –> 945 meter

Ankers Bluse
100 gram Anina fra Filcolana –> 420 meter

Saturday Night Sweater
225 gram Silk Mohair fra Isager Garn –> 1908 meter

Solgt garn fra lageret:
180 gram Merino Singles –> 658 meter
450 gram Engleuld –> 1.035 meter
400 gram Merino Singles –> 1.464 meter

 

Samlet set:

Købt         + 1.150 meter
Strikket:    –  3.273 meter
Solgt:        –  3.157 meter
I alt            – 5.280 meter

2 kommentarer til “Januarstatus – Strik mere – køb mindre”

    1. Jeg forsøger – selvom det er svært. Februarindlægget er på trapperne, men jeg tror jeg fortsat er i et minus (selvom jeg ikke helt kunne undgå at købe garn). Det købte garn i januar er dog allerede strikket op i min Sunday Cardigan.

      Jeg mangler lige det sidste overblik for februar, så skal jeg nok lægge indlægget online. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danish DA English EN