Danish DA English EN

Fri fragt på ordrer over 399 kr. til GLS Pakkeshop l World wide shipping with DHL Express 140 DKK/17 EUR

MKAL_2019_Square

Mysteriet starter nu! – Westknits Mystery Knit Along

Efteråret er lige om hjørnet og det betyder den årlige Westknits Mystery Knit Along starter. Mange ved sikkert at jeg har en stor forkærlighed for Stephen West. Den amerikanske strikkedesigner bosiddende i Amsterdam. Stephen West eller bare Westknits er farverig – meget farverig. Både hvad angår de garner han bruger, opskrifterne han designer og ikke mindst hans skønne farverige person.

I år er 10. gang der bliver afholdt Knit Along, og jeg har strikket med halvdelen af gangene efterhånden.

Hvad er Westknits Mystery Knit Along?

Tilbage til hvad det her indlæg egentlig handler om. Hvert år i midten af september offentliggør Westknits hans årlige Mystery Knit Along. Hvad er en Knit Along? En Knit Along er “Strik i fællesskab”. Det betyder at alle der har lyst kan købe opskriften på Ravelry, og så strikker man ellers efter den samme opskrift over i dette tilfælde 4 uger. I Westknits tilfælde er det en Mystery Knit Along. Det betyder at man ikke ved hvordan arbejdet ender med at se ud før sidste maske er strikket og man er helt færdig.

Jeg har strikket med de sidste par år, og det er super sjovt. Man er flere tusinde der følges af, og der er ikke to projekter der bliver ens. Det er virkelig en fest at være med. Man bestemmer selv hvilket garn man bruger til Westknits MKAL, så du kan besøge dit lager (jo! vi har alle et lager), besøge din lokale garnbutik eller tage et kig i webshoppen efter lækre farver.

Jeg har en plan om at strikke Starflake, som årets sjal hedder, med to forskellige farver Sysleriget Merino Singles. Der skal bruges 2 x 200 gram fingering weight garn i år, og i år har jeg planer om at strikke med enlys grå og en gylden gul som også er findes i webshoppen.

This slideshow requires JavaScript.

 

Jeg har farvet en god håndfuld forskellige kits som er tilgængelige i webshoppen. Du kommer direkte til valgmulighederne ved at klikke her.

Skal du deltage i Westknits MKAL i år?

2 kommentarer til “Mysteriet starter nu! – Westknits Mystery Knit Along”

  1. Hej Karen Magrethe,
   Du har fået oplyst noget forkert, jeg starter ikke nogen Knit Along på torsdag. Til gengæld slutter tilmeldingen til min Garnklub den 15. april. Garnklubben kan du læse mere om på følgende link:
   https://sysleriget.dk/produkt/garnklubben-2-kvartal-2017/

   Hvis du tilmelder dig, får du de næste tre måneder tilsendt 100 gram unikt håndfarvet garn, som er specielt farvet til dem som tilmelder sig Garnklubben.

   Rigtig god aften.

   Malene

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.