Mysteriet starter nu! – Westknits Mystery Knit Along

Efteråret er lige om hjørnet og det betyder den årlige Westknits Mystery Knit Along starter. Mange ved sikkert at jeg har en stor forkærlighed for Stephen West. Den amerikanske strikkedesigner bosiddende i Amsterdam. Stephen West eller bare Westknits er farverig – meget farverig. Både hvad angår de garner han bruger, opskrifterne han designer og ikke mindst hans skønne farverige person.

Jeg havde den fornøjelse at møde ham et par gange sidste efterår. Først i hans egen butik i Amsterdam, Stephen & Penelope og sidenhen i Yarnfreak i Aarhus. Jeg må indrømme jeg var mega star strucked da jeg mødte ham i Amsterdam. Jeg hvinede som en teenager der lige havde fået øje på Justing Bieber – og turde ikke gå ind i butikken. Come on Malene – du er 32! Nå, men jeg fik overvundet mig selv og gik ind i butikken – og fik et billede.

Westknits meets Sysleriget - Westknits Mystery Knit Along

Hvad er Westknits Mystery Knit Along?

Tilbage til hvad det her indlæg egentlig handler om. Hvert år i midten af september offentliggør Westknits hans årlige Mystery Knit Along. Hvad er en Knit Along? En Knit Along er “Strik i fællesskab”. Det betyder at alle der har lyst kan købe opskriften på Ravelry, og så strikker man ellers efter den samme opskrift over i dette tilfælde 4 uger. I Westknits tilfælde er det en Mystery Knit Along. Det betyder at man ikke ved hvordan arbejdet ender med at se ud før sidste maske er strikket og man er helt færdig.

Jeg har strikket med de sidste par år, og det er super sjovt. Man er nogle tusinde der følges af, og der er ikke to projekter der bliver ens. Det er virkelig en fest at være med. Man bestemmer selv hvilket garn man bruger til Westknits Mystery Knit Along, men Stephen har lagt forskellige forslag op i Stephen & Penelopes webshop. Det blev dog lynhurtigt revet væk.

Jeg har en plan om at strikke Westknits Mystery Knit Along med fire forskellige farver Sysleriget Merino Singles. En sort, en oliven, en kirsebærrød og en af mine spraglede garner. Jeg tror det kommer til at give en flot effekt.

fullsizerender2

 

Jeg har udover disse fire farver lavet lidt forskellige kits som er tilgængelige i webshoppen. Du kommer direkte til valgmulighederne ved at klikke her.

Skal du deltage i Westknits MKAL i år?

2 replies on “Mysteriet starter nu! – Westknits Mystery Knit Along

Tilføj et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.