Om Sysleriget

Sysleriget.dk er en lille virksomhed i Aarhus der producerer unikt håndfarvet garn i smukke og unikke farver, hvor ikke to indfarvninger er ens. Bag Sysleriget står den aarhusianske kreatrice Malene Mortensen. 34 år, pensionsrådgiver af profession og med en stor hang til lækkert garn i lækre farver.

Siden jeg var helt lille har jeg været bidt af en gal strikkepind, så garn, fibre og lækre farver har altid været en stor del af mine kreative udfoldelser. I foråret 2015 blev jeg inspireret af andre håndfarvere, og derfor forsøgte jeg at med de første håndfarvede fed garn til eget forbrug. Ganske hurtigt var der på Instagram efterspørgsel efter garnet og det blev starten på Syslerigets Håndfarvede Garn. I dag har jeg webshoppen her, og med tiden vil garnet også kunne findes i butikker rundt om i landet.

Produktionen af Syslerigets garn foregår i mit lille farvelaboratium – også kaldet køkkenet i vores dejlige lejlighed i Aarhus. Garnet bliver farvet i meget små lots som betyder at hvert fed garn får sit unikke udtryk.

Sysleriget.dk Selfie

Hvad betyder Sysleriget?
Sysleriget stammer fra det sønderjyske begreb; “at sysle”. Med en opvækst i det sønderjyske, har jeg altid syslet, og gør det stadigvæk dagligt. Det er primært strikkepindende jeg griber til, men en sjælden gang i mellem finder jeg hæklenålen eller symaskinen frem.

 

Virksomhedsinformationer
Sysleriget.dk
Ringkøbingvej 30, 4. tv
8000 Aarhus C
Telefon: +45 60254063
Mail: malene@sysleriget.dk
Web: www.sysleriget.dk
CVR-nr.: 3683 4889