Danish DA English EN

Fri fragt på ordrer over 399 kr. til GLS Pakkeshop | World wide shipping with DHL Express from 160 DKK/21 EUR

Om Sysleriget

Sysleriget.dk er en lille virksomhed i Aarhus der producerer unikt håndfarvet garn i smukke og unikke farver, hvor ikke to indfarvninger er ens. Bag Sysleriget Håndfarvet Garn står den aarhusianske kreatrice Malene Mortensen. 36 år, pensionsrådgiver af profession og med en stor hang til lækkert garn i lækre farver.

Siden jeg var helt lille har jeg været bidt af en gal strikkepind, så garn, fibre og lækre farver har altid været en stor del af mine kreative udfoldelser. I foråret 2015 blev jeg inspireret af andre håndfarvere, og derfor forsøgte jeg at med de første håndfarvede fed garn til eget forbrug. Ganske hurtigt var der på Instagram efterspørgsel efter garnet og det blev starten på Sysleriget – Håndfarvet Garn. I dag har jeg webshoppen her, og med tiden vil garnet også kunne findes i butikker rundt om i landet.

Produktionen af Syslerigets garn foregår i mit lille farvelaboratium – også kaldet køkkenet i vores dejlige lejlighed i Aarhus. Garnet bliver farvet i meget små lots som betyder at hvert fed garn får sit unikke udtryk.

Hvad betyder Sysleriget?
Sysleriget stammer fra det sønderjyske begreb; “at sysle”. Med en opvækst i det sønderjyske, har jeg altid syslet, og gør det stadigvæk dagligt. Det er primært strikkepindende jeg griber til, men en sjælden gang imellem finder jeg hæklenålen eller symaskinen frem.

About ‘Sysleriget – Hand dyed yarn’
Sysleriget Handdyed is a small danish yarn and fibre dyeing kitchen studio located in Aarhus, Denmark.

Yarn dyeing started as a extension of one of Malenes other hobbies – Knitting! She couldn’t stop dying yarn, a suddenly the were yarn all over in her and her boyfriend’s apartment. She realized she had to try and sell some of the yarn – and that is why Sysleriget was founded in 2015.

Malene loves colors and squishy neat fibres, so all of the yarn bases is her own favorites she loves knitting with.