Lidt om UFO’er og WIP’ere…

… ellere rettere: Uafsluttede projekter. Ja, kært barn har som bekendt mange navne, og lige for tiden har jeg en del arbejder liggende som jeg af uvisse årsager ikke er blevet færdig med at strikke eller montere.

Uafsluttede projekter

Pt. kan jeg tælle:

  • Et par Dip Dye Sokker (Der mangler en sok)
  • En sweater til min kæreste (Næsten færdig med bullen – mangler ærmer og bærestykke)
  • Mellow Cardigan (Mangler et ærme)
  • Kjole (Mangler 1/4 forstykke og to ærmer)
  • Vertices Unite (Sektion 1 og 2 er strikket)
  • Swallow Cardigan (Mangler ærmer og bærestykke)
  • Miara Sjal (Snart færdigt)

Flere af disse projekter har været over et år undervejs. Eksempelvis skulle Vertices Unite være givet i fødselsdagsgave – det blev det tydeligvis ikke.

Jeg elsker at starte nyt projekter op, men det der med lige at få dem afsluttet, er ikke min stærkeste side. Det er typisk mig – og jeg skal blive meget bedre til at få afsluttet ting i stedet for blot at starte nyt op.

Planen!
Jeg er nødt til at lægge en plan for hvordan alle disse syv projekter bliver afsluttet hurtigst muligt. Der skal være en gulerod! Det skal være fedt at få afsluttet alle disse projekter for både samvittighed og plads i strikkekurven som i allerhøjeste grad er fyldt for tiden.

Jeg må derfor først slå masker op til et nyt projekt når alle disse syv projekter er afsluttet. Sokkerne er nemme, det samme er sweateren. Miara sjalet bliver til gengæld en hård nød. Der er kun de allerlængste pinde tilbage, og de er så kedelige… Samtidig ved jeg at jeg ikke kommer til at bruge det.

Jeg har masser af ting i pipeline. Jeg skal have strikket Askews Me Shawl, en nederdel og en lang cardigan. Så der er masser af lækkert at gå i gang med lige så snart nogle af alle disse projekter er afsluttet.

Planen er at halvdelen af projekterne skal være afsluttet inden jul. Det burde være muligt.

Hvordan har du det med at have gang i flere projekter ad gangen?

 

Nå ja… Så har jeg ikke engang vist Jer den bunke med ting der er færdige men som blot endnu ikke er hæftet endnu…

 

2 kommentarer til “Lidt om UFO’er og WIP’ere…”

  1. Jeg har haft mine perioder med alt for mange projekter i kurven. Det fylder mentalt ret meget at have gang i så mange ting på en gang. Samtidig vil jeg altid gerne have gang i minimum en trøje til mig selv og et par sokker – et stort og et lille projekt. Derudover skal der være projekter af forskellig sværhedsgrad. For et par måneder siden havde jeg ikke et strikketøj jeg kunne tage med mig – dem jeg havde var for komplicerede til at have med til ‘snakkestrik’, eller jeg var nået til et sted hvor jeg skulle noget nyt, eller noget andet der gjorde det besværligt at have det med. Derfor skal jeg også altid have et nemt projekt, som jeg kan have med og som der er nogle timer i. Jeg er nede på 3-4 projekter som jeg aktivt arbejder på. Og det er skønt fordi jeg kan se at de rykker sig, og derfor hurtigere bliver færdigt. Jeg glæder mig til at se dine færdige projekter 🙂 Kh Pernille

    1. Vi er helt enige Pernille. Helst gerne en trøje til mig selv eller kæresten, og så et lidt mindre strikketøj der er nemt at tage med og hvor der ikke skal strikkes efter vilde mønstre 🙂 Jeg er blevet færdig med sokkerne, så nu arbejder jeg målrettet på kærestens trøje. Den skal være færdig inden 1. december har jeg besluttet. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danish DA English EN