Mors Dag 2024

Her kommer meget mere information om Mors Dag 2024.

Igen i år tilbyder vi en lækker pakke til Mors Dag. Vi har udvalgt en række virkelig lækre produkter fra andre 'small makers' herhjemme. Dvs. andre virksomheder der lever og ånder for deres produkt og producerer deres varer med stolthed, omhyggelighed og kærlighed.

I år kommer Mors Dags gaven til at bestå af 

Et fed Cashmere Sock - Speciel farvet til Mors Dag 2024
Opskrift på Elly Scarf fra Knit Studio
Ærøstang fra Hattesens Konfektfabrik
Skærehavens Blomsterblanding fra Tag Tomat

 

 

Denne enårige blomsterblanding er til dig, der vil gro blomster til snit. Den halvhøje, farverige blanding skaber stemning udendørs og gør sig godt som buketter i en smuk vase. Snit dem med saks, kniv eller lyssværd.

Såkalender:
Såtidspunkt: forår (april-juni) eller efterår (september-oktober)
Blomstring: juli-oktober

Højde: 40-80cm
Enårige blomster

Mængde: ca. 10 g.
Anvendelse: 2-4 g/kvm

Om frøene:
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode, hjemmehørende frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold (kan variere en smule): Kongekommen, Morgenfrue, Sommerasters, Saflor, Kornblomst, Gul okseøje, Flerfarvet okseøje, Mølleblomst, Skønhedsøje, Stolt kavaler, Ridderspore, Atlaskblomst, Brudeslør, Balsamin, Jomfru i det grønne, Dusksalvie, Frøkenhat, Solhat, Sommeradonis.

Besøg vores butik
Møllehatten 19
8240 Risskov

Indkørsel fra Kongevellen eller Broloftet. Der er to timers gratis parkering ved butikken - husk P-skiven!

Åbningstider i butikken

Mandag: 12 -15
Tirsdag: 12 – 17
Onsdag: 12 – 15
Torsdag: 12 – 17
Fredag: 12 - 15

Se på maps